Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > IMTEC Computers ekskluzivni partner Logitech Gaming opreme za BiH: Vrijedne nagrade za prvih 100 kupaca u poslovnici IMTEC-a u SCC-u

IMTEC Computers ekskluzivni partner Logitech Gaming opreme za BiH: Vrijedne nagrade za prvih 100 kupaca u poslovnici IMTEC-a u SCC-u

IMTEC Computers  postao je ekskluzivni ovlašteni partner Logitech Gaming opreme za Bosnu i Hercegovinu, lidera na svjetskom tržištu proizvoda za kućnu zabavu, igre, PC navigaciju i digitalnu muziku.Tim povodom, upriličena je promocija i prezentacija proizvoda ovog proizvođača kako bi se kupcima predstavili novi proizvodi Logitech Gaming serije u novorenoviranom IMTEC shopu u Sarajevo City Centru (SCC). Za prvih 100 kupaca, IMTEC i Logitech osigurali su vrijedne poklone, a cijela akcija traje do 17. decembra.

IMTEC poslovnica  se nalazi na -1 etaži SCC-a. Također, za sve posjetioce, a posebno ljubitelje igrica, ponuđen je širok asortiman opreme za gaming, laptopa, računara. «Svi koji nas posjete imat će priliku testirati navedenu opremu kroz igranje najnovijih naslova iz svijeta igrica», naglašavaju u IMTEC-u.

Logitech je svjetski lider u proizvodnji  miševa, mikrofona, zvučnika, slušalica, igračkih kontrolera i web kamera, te drugih dodataka za desktop i laptop računare. Kompanija je osnovana 1981. godine, a prvi proizvodi su bili miševi. U svojoj poslovnoj filozofiji Logitech je fokusiran na inovacije, a njegov portfolio obuhvata široku paletu osobnih perifernih uređaja, sa posebnim naglaskom na proizvode za PC navigaciju, igre, internet komunikacije, digitalne muzike i kontrolu kućne zabave.

Kao lider u prodaji informatičke opreme u BiH, IMTEC već 13 godina zbližava tehnologiju i ljude. IMTEC je domaća informatička kompanija i zapošljava 90 uposlenika. Kompanija razvija svoje poslovanje dvije divizije, IMTEC Solutions i IMTEC Computers, a jedini je registrovani proizvođač desktop računara u BiH. Posjeduje lanac poslovnica koji broji 15 IMTEC trgovina raspoređenih širom BiH, on-line shop www.imtec.ba, te specijalizranu službu za prodaju firmama i institucijama.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top