Promo i sponzorisani članci

Hoše komerc za Međunarodni dan kafe počastio Sarajlije «slatkom»

Hoše komerc, domaći tržni lanac sa najdužom tradicijom, danas je sa svojom Merka kafom i ukusnim Bony slasticama počastio građane Sarajeva povodom Međunarodnog dana kafe.

Ovaj put «coffee to go» doze podijeljene su sa posebnom porukom «Slatka –  za dobro zdravlje i puno uspjeha. Merka i Bony slastice uz najljepše želje».

Hoše komerc već tradicionalno obilježava Međunarodni dan kafe, jednog od najomiljenijih napitaka u Bosni i Hercegovini. «Bosanska kafa je jedno od obilježja Bosne i Hercegovine. Spadamo u nacije koje vole kafu, i sve što ona predstavlja a to su zajedništvo, druženje i merak koji nas sve spaja. Lijepo je njegovati tradiciju, pogotovo ako je ona zajednička svima u našoj lijepoj domovini», poručuju iz Hoše komerca.

Merka kafa domaći je brend kojeg je razvila firma Hoše komerc. Merka – Minas mljevena kafa pakuje se u kvalitetnu ambalažu koja čuva aromu i kvalitet sirovine.

Kafa Merka prži se, melje i pakuje u pogonu kompanije Hoše komerc u Sarajevu. Prošle godine kompanija je investirala u najsavremeniju pržionu, mlin i pakeraj.

Hoše komerc – Mjesto koje volim!

Akos.ba

Povezani članci