Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Herbal spa naredne godine otvara novi centar na Ilidži: Investiciju preko 1. mil. KM

Herbal spa naredne godine otvara novi centar na Ilidži: Investiciju preko 1. mil. KM

Luksuzni Herbal Spa centar za dame u Sarajevu za vrlo kratko vrijeme postao je prepoznatljiv spa centar sa jedinstvenom ponudom.

Zadovoljni dosadašnjim interesovanjem za njihovim uslugama, uprava Herbal spa odlučila je proširiti svoje poslovanje, te uskoro planira otvaranje još jednog centra.

“Otvaranje novog centra je planirano u martu 2016. godine, a nalazit će se na Ilidži u ulici Mustafe Pintola 31”, kazala je za naš portal Nejra Muharemović iz marketing odjela Herbal Spa.

Za razliku od spa centra koji je lociran na Pofalićima, a koji je samo za dame, ovaj spa će moći posjećivati i muškarci.

“Druga stvar koja je karakteristična je akcenat na foot spa, odnosno njegu i masažu stopala. Ovaj spa će biti posebno opremljen i dizajniran za ovu vrstu masaže što nas čini jednim od prvih spa centara u Bosni i Herceogovini koji su specijalizirani za ovakav tretman”, istakla je ona, dodajući da će otvaranjem ovog centra biti zaposleno 15 radnika sa zvanjem fizioterapeuta i kozmetičara.

Prema njenim riječima, vrijednost investicije je oko 380.000KM, dok je projekat radila firma AD FUNDUM.

Podsjetimo, Herbal Spa, luksuzni spa centar uređen u azijskom stilu, otvoren je u aprilu ove godine i ponudio je sasvim nove usluge za relaksaciju na ovim prostorima. Neke od njihovih jedinstvenih usluga su marokansko kupatilo, tretmani za kosu sa vrućim uljem i aloe verom kao i masaža vatrom, đumbir masaža, tretman lica sa zlatnim kolagenom i mnoge druge.

Herbal Spa će otvorenjem novog centra na Ilidži dostići ukupnu investiciju preko 1.000.000 KM.

Akta.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top