Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Kupujmo domaće i halal > HalalBooking.com dobitnik nagrade iz islamske ekonomije u oblasti hotelijerstva i turizma 2016.

HalalBooking.com dobitnik nagrade iz islamske ekonomije u oblasti hotelijerstva i turizma 2016.

Dobitnici nagrada iz islamske ekonomije u 2016. su objavljeni na 3. Globalnom samitu islamske ekonomije u Jumeirahi u Dubaiju 11. oktobra.

Portalu „HalalBooking.com“ je drago što im je “Nagradu iz islamske ekonomije u oblasti hotelijerstva i turizma 2016“ uručilo Njegovo Veličanstvo Hamdan Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, princ Dubaija.

Nagrada, kojom nezavisno upravlja Thomson Reuters, reviziju vrši Deloitte, a dodjeljuje komisija sudija na osnovu formalnih, utvrđenih kriterija je dodijeljena portalu HalalBooking.com za uspostavljanje opcije “precizne ukupne cijene za cijelu porodicu”, originalnog sistema koji omogućava halal-svjesnim putnicima da precizno izračunaju trošak za cijelu porodicu, uzimajući u obzir sve poreze i naknade, broj odraslih i tačne dobi djece, piše web portal halalfocus.net.

Želimo da prenesemo našu iskrenu zahvalnost panelu sudija koji su prepoznali naš trud i dodijelili nam ovu prestižnu nagradu. HalalBooking.com će nastaviti da unapređuje svoju web-stranicu kako bi ostvario svoju viziju “pružanja najbolje pretrage i rezervacije za halal-svjesne putnike”.

Ova nagrada na najboljinačin oslikava savremeni trend u halal turizmu čije efekte osjetimo i na bh. tržištu. Do sada u BiH halal certifikate ima par hotela i restorana u Sarajevu što nije dovoljno za potrebe tržišta.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com