Vi ste ovdje
Home > Vijesti > Vijesti iz svijeta > Globalni paket vijesti agencije Anadolija iz islamskog svijeta na tri jezika

Globalni paket vijesti agencije Anadolija iz islamskog svijeta na tri jezika

 Posredstvom novog Globalnog paketa vijesti AA, pretplatnici agencije će moći lako pratiti sva važna dešavanja u islamskom svijetu, imati priliku da uživo gledaju izvještavanja, prate agendu i ekskluzivne intervjue koje će novinari regionalnih i globalne mreže AA raditi sa liderima islamskog svijeta  Anadolu Agency (AA) na engleskom, turskom i arapskom jeziku svojim pretplatnicima nudi najnoviji proizvod, Globalni paket vijesti AA iz islamskog svijeta.

Novi proizvod će doprinijeti jačanju veza u islamskom svijetu kao i promociji vrijednosti i kulture u tom dijelu svijeta.

Globalni paket vijesti AA iz islamskog svijeta će se sastojati od dnevnih vijesti, video snimaka kao i flash vijesti.

Pomenuti paket vijesti će pretplatnicima AA omogućiti vijesti u oblasti politike, ekonomije, trgovine, religije, umjetnosti, kulture, sporta i drugih oblasti.

Globalni paket vijesti AA iz islamskog svijeta će biti dostupan na tri jezika, engleskom, turskom i arapskom.

U Anadolu Agency su uvjerenja da će ovaj paket vijesti popuniti nedostatke u medijskom prostoru u muslimanskom svijetu.

Posredstvom novog Globalnog paketa vijesti AA, pretplatnici agencije će moći lako pratiti sva važna dešavanja u islamskom svijetu, imati priliku da uživo gledaju izvještavanja, prate agendu i ekskluzivne intervjue koje će novinari regionalnih i globalne mreže AA raditi sa liderima islamskog svijeta. Također će im biti dostupni analitički izvještaji, stalno ažuriranje vijesti, kao i bogati paketi fotografija i video zapisa u prilogu.

Novi paket vijesti AA je prvi medijski paket koji je specijaliziran za izvještavanje o dešavanjima u islamskom svijetu.

U okviru Globalnog paketa vijesti AA iz islamskog svijeta najaktuelnije vijesti, fotografije i video snimci će posredstvom Sistema protoka vijesti (HAS) i mobilne aplikacije Muslim World News biti dostupne svim pretplatnicima, uključujući medijske kuće, nevladine organizacije, vjerska udruženja, univerzitete, institute kao i diplomatske misije.

Podsjetimo, aktivnosti u smjeru pokretanja ovog paketa vijest su pokrenute u oktobru 2015. godine.

U američkom gradu Baltimoreu, u saveznoj državi Maryland, u maju 2016. godine je prezentiran Globalni paket vijesti Anadolu Agency. S ciljem prezentiranja servisa vijesti koji se bazira na izvještaje iz islamskog svijeta, AA je otvorila štand u kompleksu koji posjećuju predstavnici vodećih muslimanskih nevladinih organizacija u Americi, ali i hiljade muslimana iz svih dijelova SAD-a.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top