Vi ste ovdje
Home > Vijesti > Vijesti iz zemlje > Firma “Regenereacija” iz V. Kladuše uručuila donacije u vrijednosti od 10.000 KM‏

Firma “Regenereacija” iz V. Kladuše uručuila donacije u vrijednosti od 10.000 KM‏

Da je Regeneracija više nego društveno odgovorna, svjedoče brojna sponzorstva i partnerstva u raznim projektima od šireg društvenog značaja. Tako je menadžment Regeneracije odlučio, da za 10-u godišnjicu postojanja i poslovanja firme, umjesto proslavnog eventa, donira POKLON ČEK od 5000 KM za JU „Centar za socijalni rad“ Tešanj i Rehabilitacijski centar za osobe sa posebnim potrebama „Sveta Obitelj“ Mostar. 

Također, podsjećamo da je Regeneracija d.o.o. u posljednjim godinama na bazi poreza i drugih doprinosa u državni budžet uplatila više miliona maraka, što je podsticaj i godišnji iznos prosječne plate za desetine radnih mjesta u BiH. 

“Regeneracija d.o.o.” Velika Kladuša domaća je firma, sa 100% domaćom proizvodnjom i uspješnim poslovanjem od 10. godina ili punom decenijom koja se navršila 17.10.2015.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

“Zapošljavamo 70 radnika koji predstavljaju više generacijski tim sa različitim znanjima, vještinama i iskustvima, koji u svom tehnološkom procesu primjenjuju sve kreacije i inovacije iz više oblasti, postižući respektabilnu produktivnost i kvalitet svojih proizvoda i usluga, ne samo na tržištu BiH i Balkana, nego i EU, kaže Edin Miljković.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top