Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > EURO ROAL dobio zastupništvo za BiH Maco Okova za PVC stolariju

EURO ROAL dobio zastupništvo za BiH Maco Okova za PVC stolariju

Na ovaj način EURO ROAL je sa još jednim liderom u prodaji okova za PVC stolariju u Evropi upotpunio svoju ponudu i učvrstio poziciju vodećeg na tržištu.

“Sa predstavnicima njemačke kompanije Maco Okova, MAYER & CO BESCHLÄGE GMBH, potpisan je ugovor o zastupništvu za BiH, a početak prodaje Maco Okova za PVC stolarije planiran je od 2018. godine. Cilj nam je da uz prodaju PVC LB.Profila ponudimo kupcima i partnerima kompletnu ponudu. Na taj način imat ćemo sve na jednom mjestu za proizvodnju PVC prozora i vrata. Najnovija poslovna saradnja uklapa se u naš ukupni plan koji ima za cilj zadržati lidersku poziciju u distribuciji Aluminija i Inoxa na domaćem tržištu, razvijati nove projekte prodaje asortimana PVC stolarije, LB.Profila, Polikarbonata i Plexiglasa na domaćem tržištu, te ulazak na tržišta Balkana sa vlastitim lagerima”, kazao je Admir Djedović direktor kompanije EURO ROAL.

EURO ROAL je jedan od vodećih distributera aluminijskih i PVC profila, materijala od Inoxa i građevinskih okova. Kompanija je prošle godine povećala prihode za 45% u odnosu na 2015. Ukupna prodaja aluminijskog asortimana 2016. iznosila je 1.300 tona, dok je za asortiman od Inoxa količinska prodaja iznosila 1100 tona.

EURO ROAL je kompanija kćerka HIFA OIL. U posljednjih godinu dana EURO ROAL doživljava poslovnu ekspanziju. Početkom 2017. godine njemačka firma sa 50 godina dugom tradicijom, koja je lider u proizvodnji profila za vrata i prozore LB.Profile GmbH postala je osma članica HIFA OIL Grupacije. LB.Profile razvija sisteme za prozore i vrata, sa ogromnom kompetencijom, vrhunskom tehnologijom i akumuliranim znanjem. Od 1960. godine razvijaju sisteme profila široke namjene, prvenstveno za vrata i prozore, kao i industrijske profile.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top