Vi ste ovdje
Home > Ekonomija (Page 485)

Zagreb: ANAMARIJA COMPANY započela proces halal certificiranja

Dana 26.03.2014. održana je edukacija internih auditora halal kvallitete za zaposlenike tvrtke Anamarija Company d.o.o. Inače Anamarija Company d.o.o. jedan je od vodećih proizvođača kave i napitaka na bazi kave u Hrvatskoj. Njihov uspjeh bazira se u konstantno ulaganje u sve segmente poslovanja, ulaganje u novu tehnologiju kao i

Dubrovnik uskoro u ponudi „HALAL FRIENDLY“ gradova u Hrvatskoj

Jedna od najposjećenijih turističkih destinacija RH uskoro će u svojoj gastronomskoj ponudi moći ponuditi i halal usluge.  U utorak 25.03.2014. održana je edukacija internih auditora halal kvalitete za zaposlenike hotela Libertas Rixos Dubrovnik d.o.o. te tri restorana tvrtke Esculap Teo d.o.o. kojoj je prisustvovalo 35 djelatnika iz odjela kuhinje

Ipak, VISPAK: Priča o bosanskoj kuhinji nije još uvjek ispričana

{youtube}J42jOYryVrg{/youtube} Vispak vam otkriva 10 Tajni bosanske kuhinje  Riječ je o mješavini za 10 najpopularnijih jela na ovom prostoru, kojima se na jednostavan i brz način omogućava spravljanje najomiljenijih jela za porodicu.   Radi se o brandu iz Vispakovog programa ‘Bosanske kuhinje’ koji kvalitetom i ukusom odgovara njenoj neponovljivosti i raznovrsnosti

Zagreb: Osam novih proizvođača uskoro u sistemu halal kvalitete

Dana 19.03.2014. u prostorijama Islamske gimnazije „dr. Ahmeda Smajlović“ održana je edukacija internih auditora halal kvalitete na kojoj su prisustvovali predstavnici sljedećih firmi: OPG Mujkić Izudin, Melissic Pharm d.o.o., Poljoprivredna zadruga Maslina, MarinaLab opus d.o.o., Agro Favorit d.o.o., Eko purica d.o.o., OPG Orehovec, Gospodarstvo Moulis. Nedim Omerović, voditelj

Split: Prvi grad u Hrvatskoj sa halal certificiranim restoranom B kategorije

SPLIT  – Dana  24.03.2014. u prostorijama Medžlisa  Islamske zajednice u Splitu  održana je edukacija internih auditora halal kvalitete zaposlenicima meze bara Istah. Edukaciji je prisustvovalo osoblje kuhinje i posluživanja te nabave i skladištenja. Cilj edukacije je bio upoznati kandidate sa zahtjevima halal kvalitete te educirati ih za samostalnu

Top