Vi ste ovdje
Home > Sport i zdravlje > Sportske novosti > Edin Višća: Pokazali smo da smo jaka ekipa i kolektiv

Edin Višća: Pokazali smo da smo jaka ekipa i kolektiv

Sada slijedi odmor. Sljedeća utakmica je Belgija i idemo se nadigravati. Ovo je moja druga utakmica da sam se našao u startnoj postavci. Obećavam da ću davati puno više za reprezentaciju, kazao je Edin Višća, reprezentativac BiH

 

Edin Višća, reprezentativac BiH koji je večeras postigao dva gola u utakmici protiv Izraela kazao je da je bila “veoma bitna utakmica i veoma bitna tri boda”, javlja Anadolu Agency (AA).

“Znali smo da je večeras ključna utakmica ovih kvalifikacija. Imali smo veliki pritisak, jer smo morali pobijediti. Brzo smo se morali vratiti nakon prvog gola”, poručio je Višća.

Ističe da su “pokazali da su jaka ekipa i jak kolektiv.

“Sada slijedi odmor. Sljedeća utakmica je Belgija i idemo se nadigravati. Ovo je moja druga utakmica da sam se našao u startnoj postavci. Obećavam da ću davati puno više za reprezentaciju”, poručio je Višća.

Haris Medunjanin kazao je da su uzeli tri bitna boda

“Znali smo da moramo pobijediti. Meni je svaka pobjeda važna. Trebamo bitni jako sretni što smo se borili kao kolektiv”, istakao je Medunjanin.

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je u Zenici, u šestom kolu kvalifikacione grupe „B“, potpuno zasluženo pobijedila Izrael rezultatom 3:1, te se vratila u igru za plasman na naredno Evropsko prvenstvo “Francuska 2016”.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top