Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Promo i katalozi > Dr. Ranko Rajović: Premium trening u Sarajevu

Dr. Ranko Rajović: Premium trening u Sarajevu

ranko rajović sarajevo

Početkom decembra u Novotel hotelu Bristol (08-.09.12.2018.) održat će se premium trening sa dr. Rankom Rajovićem, ekskluzivno i po prvi put sa novim temama za školski i predškolski uzrast.

Predškolski uzrast uključuje teme koje se tiču razvoja mozga i fiziologije učenja, dok teme za školski uzrast govore više o sprječavanju poremećaja koncentracije i pažnje kod djece školskog uzrasta.

Dvodnevni trening vodit će uvaženi spec. dr. Ranko Rajović (internista i neuroendokrinolog), ujedno osnivač NTC škola i učenja (Nikola Tesla Centar iz Srbije) i Odsjeka za darovite. Član je Borda direktora svjetske Mense te predsjednik Komiteta svjetske Mense za darovitu djecu.

Organizator programa je Shigoto design.

Njegov program se realizuje u 28 država od čega je trenutno 10 evropski akreditovano. Predstojeći specijalizovani program namijenjen je za edukaciju pedagoga, odgajatelja, učitelja i roditelja te svih zainteresiranih iz javnog i privatnog sektora.

Pomenutim treningom se omogućava jednostavno usvajanje potrebnih znanja i vještina koje se mogu primijeniti u svakodnevnim aktivnostima u radu sa djecom. Posebna pažnja bit će usmjerena na prevenciji aktivnosti, tj. faktora razvoja djeteta i kako oni blokiraju ili pozitivno utiču na razvoj.

Nadalje će biti govora o pojmovima fiziologije učenja te tehnikama kako kod djece probuditi doboku pažnju i hiper pažnju.

Obzirom na veliku zainteresiranost za učešće, obavještavamo da je svakako još ostalo samo nekliko mjesta. U skladu sa navedenim preporučujemo blagovremene prijave i uplate kotizacije.

Link za prijave: http://bit.ly/PRIJAVAZAMODULE

Za više informacije pozovite info line ili posjetite Fb event.

Razvoj mozga i fiziologija učenja s dr. Rankom Rajovićem

INFO-LINE: 061 39 33 78 Ajla (12:00-18:00)

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top