Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > DoubleTree by Hilton postao peti „HALAL FRIENDLY“ hotel u Zagrebu

DoubleTree by Hilton postao peti „HALAL FRIENDLY“ hotel u Zagrebu

Certifikat halal kvalitete dodijeljen je danas hotelu DoubleTree by Hilton Zagreb i time je hrvatska metropola dobila svoj peti „halal friendly“ hotel.

Svečano uručenje certifikata halal kvalitete hotelu DoubleTree by Hilton održano je dana 27.09.2016. u prostorijama hotelske dvorane kojem su prisustvovali radnici hotela i predstavnici Centra, a certifikat direktorici hotela Josipi Jutt uručio je rukovoditelj Centra za certificiranje halal kvalitete, g. Aldin Dugonjić koji je tom prilikom istaknuo da je uvođenjem halal kvalitete hotel DoubleTree by Hilton učinio iskorak u prilagodbi kvalitete usluga time postavši i konkurentniji na tržištu koje trenutno obuhvaća 13 posto od ukupne svjetske turističke ponude.

„Povećanje broja halal certificiranih hotela i restorana u Hrvatskoj obogaćuje našu turističku ponudu time promovirajući Republiku Hrvatsku kao „Halal Friendly“ destinaciju i time ujedno otvara vrata i turističkim agencijama koje u svojim ponudama žele imati i halal turistička aranžmane. Hotel DoubleTree by Hilton svojim ulaskom u sustav halal kvalitete postao je peti „halal friendly“ hotel u Zagrebu čijim brojem se rijetko može pohvaliti bilo koja europska metropola„ naglasio je Dugonjić.

Prisutnima se također obratila i direktorica hotela pohvalivši efikasnost osoblja u implementaciji te da su ponudom halal usluge otvorili vrata gostima sa halal tržišta kojih je svake godine sve više, a ujedno time podigli kvalitetu hotelske usluge koja je prije svega odraz organizacijske kulture.

Detaljnije o hotelu možete saznati na:

http://doubletree3.hilton.com/en/hotels/croatia/doubletree-by-hilton-hotel-zagreb-ZAGCRDI/index.html 

Hrvatska nedvojbeno postaje „halal friendly“ destinacija. Trenutno je certificirano 14 hotela, 10 restorana i jedna catering kuća. Više o potencijalima halal tržišta i aktivnostima u promociji Republike Hrvatske kao „halal friendly“ destinacije imati ćete priliku saznati na prvom međunarodnom halal događanju, World Halal Day Croatia 2016 koji će se održati od 2. do 4. novembar u Opatiji.

halal.hr

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com