Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Biti prepoznat kao pouzdan, siguran i poželjan partner, želja je svih uspješnih preduzeća.

Biti prepoznat kao pouzdan, siguran i poželjan partner, želja je svih uspješnih preduzeća.

Certificiranje poslovne izvrsnosti uobičajena je praksa u međunarodnom okruženju kojom preduzeća jačaju svoj ugled i povjerenje kako na domaćem, tako i u međunarodnom okruženju.

Certifikat bonitetne izvrsnosti, kao dokaz uspješnosti u poslovanju, rezultat je složene analize, jedinstvene za sva evropska tržišta, a temelji se na analizi godišnjih financijskih izvještaja i predstavlja službenu potvrdu uspješnosti u poslovanju za sljedećih 12 mjeseci.

Certificirano preduzeće jača svoj ugled, dokazuje da je pouzdan i poželjan partner te jača svoju poziciju na tržištu Europe. Korištenjem Certifikata bonitetne izvrsnosti preduzeće dokazuje da je uspješna, kvalitetna te spremna za dugogodišnju uspješnu suradnju.

Sve dobitnike Certifikata bonitetne izvrsnosti, Bisnode dodatno ističe i prezentira cjelokupnoj poslovnoj javnosti na Bisnode web stranici, facebook stranici, te u medijima.

Projekt certificiranja poslovnih subjekata ima za cilj da se u društvenoj i poslovnoj zajednici posebno istaknu pouzdani, vjerodostojni i niskorizični partneri, odnosno oni s kojima vrijedi poslovati.

Je li i vaše preduzeće kandidat za sticanje Certifikata bonitetne izvrsnosti, besplatno i brzo provjerite slanjem neobvezujućeg upita ovdje.

Više informacija na www.bisnode.ba/aaa ili na [email protected].

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top