Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Bisnode Speed Networking

Bisnode Speed Networking

Bilo je to još jedno uspješno poslovno Bisnode umrežavanje a učesnici nisu krili oduševljenje idejom i načinom na koji se druženje održalo, posebno ističući potencijal za poslovnu saradnju.

“Ovaj događaj nam je zaista pomogao da bolje upoznamo kompanije koje posluju u našem okruženju, da ostvarimo inicijalni kontakt za daljnju saradnju i besplatno predstavimo naše usluge. Posebno smo oduševljeni konceptom samog događaja gdje su prezentacije rađene u parovima i svima je dodijeljeno jednako vrijeme za predstavljenje,” izjavili su predstavnici Soulfix centra Mutasim Hassan i Vanja Vuković.

I da završimo sa interesantnim zaključkom mlade poduzetnice iz Z&Z koja okuplja mlade snage: “Koncept kompanije Z&Z je, da putem korisničkog centra povezuje kompanije, stoga smo zahvalni kompaniji Bisnode na mogućnosti da stupimo u direktan kontakt sa zanimljivim kompanijama koji bi nam mogli biti poslovni partneri. Bisnode je naš vjetar u leđa!”

Više fotografija sa ovog networkinga možete vidjeti na Bisnode fB a više o događajima koje organizira analitička bonitetna kuća Bisnode BH možete vidjet na www.bisnode.com.

akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top