Vi ste ovdje
Home > Vijesti > Vijesti iz zemlje > Bisnode Speed Networking – brzo i jednostavno do novih klijenata

Bisnode Speed Networking – brzo i jednostavno do novih klijenata

Prvi ovogodišnji BISNODE SPEED NETWORKING održan danas u zgradi Networksa u Sarajevu opravdao je sve svoje epitete: bio je brz, zabavan i definitivno optimalan – jer gdje drugo možete u nešto više od dva sata upoznati 20 potencijalnih poslovnih partnera!

“Za mene je ovo bilo izvrsno iskustvo”, izjavio je Eduard Đurasek iz kompanije R&S iz Sarajeva. “Ovo je moj prvi BSN i zaista mi se sviđa ovakav koncept. Uspio sam se upoznati sa novim ali i podsjetiti neke stare klijente naše kompanije koje nismo kontaktirali neko vrijeme da smo im na raspolaganju. Definitivno korisno utrošeno vrijeme.” Zadovoljan je bio i Saša Rosić Milinković iz kompanije Lasta Travel, koji se zaputio iz Mostara radi ovog poslovnog susreta. “Zaista je vrijedilo doći. Bilo je vrlo intenzivno i neobično ali izuzetno korisno iskustvo. Već imam neke nove ideje za otvaranje tržišta, a novi kontakti su uvijek korisni.”

Zadovoljni klijenti su najbolja preporuka, a osim korisnih kontakata svi su ponijeli i dobru  energiju sa ovog poslovnog druženja.

Stoga, vidimo se na slijedećem Bisnode Speed Networkingu!

O BISNODE

Bisnode, bonitetna kuća, koja je prisutna u 18 država Europe, vodeći je ponuđač poslovnih i bonitetnih informacija. Od 1989. godine pouzdan je partner malim, srednjim i velikim preduzećima, financijskim institucijama, državnim institucijama i medijskim kućama  širom Europe.

Više informacija na [email protected] i na www.bisnode.ba.

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top