Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Aziz Bukvić kao radnik godine tvornice namještaja MS&WOOD dobio nagradu ljetovanje u Antaliji

Aziz Bukvić kao radnik godine tvornice namještaja MS&WOOD dobio nagradu ljetovanje u Antaliji

Aziz Bukvić izabran je za radnika godine bosanskohercegovačke industrije namještaja MS&WOOD (Majstori i drvo), a kao nagradu je dobio 7 dana ljetovanja u Turskoj.

Bukvić se već vratio iz Antalije gdje je sa suprugom koristio aranžman all inclusive, a izabran je na osnovu glasanja u tvornici, kao i ocjenom komisije i to za izuzetno zalaganje i doprinos razvoju kompanije.

Bukvić je po zanimanju stolar, u ovoj fojničkoj tvornici radi na poslovima glavnog majstora.

Osim nagrade godine, MS&WOOD svakog mjeseca bira i radnika mjeseca, a sa ovom praksom biranja najboljeg radnika će se nastaviti i ubuduće.

MS&WOOD na tržište je početkom godine plasirao novu “Primum Collection 2016” iz koje su stolica i sto ove godine dvostruko nagrađivane na prestižnom Sajmu namještaja u Kelnu, a uvrštene su i u ovogodišnje Triennale dizajna i mode u Milanu u okviru redovne postavke. Prva dva kontejnera dizajniranog namještaja visokog cjenovnog razreda pod oznakom “create in B&H” proteklih dana već je krenuo za New York na tržište SAD-a.

MS&WOOD je nedavno u Fojnici raspisao konkurs za primanje 50 novih radnika u svojoj tvornici, gdje trenutno zapošljava 250 ljudi.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top