Ekonomija

Sanski Most: Apimedova kozmetika bez hemijskih supstanci na bh. tržištu!

 KKD: Kako ocjenjujete bh. tržište kada je u pitanju proizvodnja meda i pčelarskih proizvoda?

SPZ “Apimed”, Nijaz Kadirić: Relativno dobro. Pratimo sajmske izložbe, “Apimed” se pojavljuje na sajmovima širom BiH i građani jako pozitivno reaguju na naše proizvode.

KKD: Izuzev kvalitetnog meda šta “Apimed” nudi na bh. tržištu?

SPZ “Apimed”, Nijaz Kadirić: Novi proizvodni asortiman “Apimed”-a je API terapija, a riječ je o prirodnim kozmetičkim preparatima, sapunima i šamponima koje u sebi ne sadrže nikakve hemijske supstance. Uskoro će se API terapija moći naći u apotekama.Obični sapuni sadrže i do 15 hemijskih supstanci u sebi a Api terapija sapuni i šamponi su čisto prirodni asortimani. Univerzalni su i mogu se koristiti kako za lice tako i za kosu i tijelo…

KKD: Šta mislite o navali inostranih marketing giganata na bh. tržište i kako se boriti sa konkurencijom?

SPZ “Apimed”, Nijaz Kadirić: Kvalitet proizvoda koji dolaze na bh. tržište je upitan. Domaći proizvođači se bore kvalitetom protiv konkurencije. Također, problem predstavljaju i veliki tržni centri u kojima se nalazi velika količina robe sumnjivog porijekla. Domaći proizvođači ne mogu pratiti zahtjeve tržnih centara.

KKD: Kako potrošači nađu put do kvalitetnog bh. proizvoda?

SPZ “Apimed”, Nijaz Kadirić: Potrošači nađu put do nas. Ljudi vode računa o svom zdravlju i naravno da traže kvalitet koji mi možemo ponuditi. “Apimed” radi i kućnu dostavu, dovoljno je samo pozvati nas!

(akos.ba/kupujmodomace.ba)

Povezani članci

Back to top button