Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > 11. sajam privrede “Biznis 2015” Tešanj: Predstavljanja potencijala općina Tešanj, Teslić i Žepče

11. sajam privrede “Biznis 2015” Tešanj: Predstavljanja potencijala općina Tešanj, Teslić i Žepče

U Tešnju će od 21. – 23. maja 2015. godine biti održan 11. sajam privrede “Biznis 2015” na lokalitetu Industrijske zone Bukva, parcela preko puta preduzeća Madi d.o.o., na kojoj će biti postavljeni sajamski šatori sa svom pratećom opremom.

 Tim povodom, u prostorijama Udruženja privrednika Biznis centar Jelah-Tešanj održana je sjednica organizacijskog odbora 11.sajma privrede Tešanj 2015. godine kojoj je prisustvovalo 12 članova.

Kako je najavljeno, sajmu bi trebali prisustvovati Premijer FBiH i Premijer Ze-Do kantona sa saradnicima. Ismar Alagić, direktor TRA Agencije i član OO 11.Sajma privrede predložio je da se aktivnosti usmjere u smjeru dodatnog animiranja izlagača i zaključivanja liste zvanica koje će posjetiti sajam.

TRA Agencija će drugi dan sajma 22.05.2015. godine predstaviti COBEAR projekat («Konkurentnost područja poslovne izvrsnosti – COBEAR) koji implementira TRA Agencija za razvoj općine Tešanj u saradnji sa partnerima Opštinom Teslić, RAŽ Razvojnom agencijom Žepče i Udruženjem privrednika “Biznis Centar” Jelah-Tešanj, a uz podršku Europske Unije.

ekonomija.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top